Melkart - En skola med vänner!

Melkart, skolan med vänner, har funnits i tolv år och vår vänskapliga atmosfär gör att du från allra första början kommer att känna dig som en del av vårt sällskap.

Melkart är inrättat i traditionell spansk miljö. Själva skolan är en typisk Andalusisk byggnad från 1856, belägen i den gamla delen av Cádiz, en 3000-årig stad omgiven av Atlanten.

Vår språkskola MELKART är belägen i den historiska delen av Cádiz, Andalusiens sydligaste huvudstad. Om du vill studera spanska i en stad omgiven av Atlanten, bör du välja MELKART. På typiskt andalusiskt maner välkommnas du av vårt team med kvalificerade och erfarna lärare som alla delar en stor passion: deras kärlek till Spanien. Sprunget ur entusiasmen att lära ut spanska till människor från vitt skilda länder erbjuder vi lektioner i en familjär och vänskaplig atmosfär, något vi anser vara väldigt viktigt för en effektiv inlärning.

Vår utlärningsmetod baseras på kombinationen av passande grammatisk undervisning och konstant språkträning inte bara under lektionstid utan även under det språkliga utbytet med infödda spansktalande (Tandem) som skolan organiserar. Den här typen av samverkan mellan den teoretiska och praktiska upplevelsen hjälper våra studenter att anpassa sig till den spanska livsstilen och förstå kulturella skillnader.

Vår entusiasm för vårt arbeta verkar också smitta av sig på våra studenter. Många studenter förlänger sin studietid, kommer tillbaka en andra och tredje gång och rekommenderar vår skola till sina vänner. Den sista punkten är särskilt viktig för oss eftersom detta alltid har varit vår dröm som nu verkar ha blivit sann: att lära sig spanska på MELKART är att lära sig tillsammans med vänner.

Här på språkskolan MELKART erbjuder vi:

Vår stad

Cádiz är inte bara den äldsta staden i Europa, den erbjuder också ett stort utbud av vackra stränder med finkornig, vit sand och mycket sol. Till skillnad från det i övrigt heta Andalusien har Cádiz ett mildare klimat tack vare dess närhet till havet.

Vår atmosfär

dedikerad, entusiastisk och passionerad för ett språk – spanskan.

Vår metod

vårt fråmsta mål är att motivera våra studenter, detta uppnår vi genom vår utmärkta utlärningsmetod baserad på kommunikation.

Våra spanskalektioner

alla våra lärare är välkvalificerade och erfarna.

Våra spanskakurser

standard, intensiv, superintensiv och terminskurser, färdighet, spanskastudier, spansk kultur och samhälle, latinamerikanska litteraturstudier, affärsspanska, förberedelse för D.E.L.E examen, privatlektioner. (Vid kursslut erhåller du ett officiellt certifikat som indikerar kurslängd och kursnivå. Undervisningsmaterial är inkluderat i kurspriset.)

Våra klasser

ett maximum av 5 - 7 studenter i varje klass. 

Våra Tandems (språkligt utbyte)

dessa regelbundna träfffar mellan våra studenter och infödda spansktalande ger dig tillfälle att praktisera vad du lärt dig i klassrummet och är ett av de bästa sätten för dig att förbättra din spanska och integrera dig i den spanska livsstilen.

Våra boenden

Fullt möblerade lägenheter med kök, badrum, TV, tvättmaskin,.. (du behöver bara ta med dig egna handdukar och sängkläder).

Aktiviteter efter lektionstid

det bästa sättet att lära sig spanska är att förstå den spanska livsstilen och det spanska folkets kultur. Av den anledningen har vi förberett aktiviteter som består av utflykter till närliggande områden, grillning på stranden och på vår takterass, flamenco, salsa, konserter, diskussioner i historia, politiska händelser och spansk kultur, och självklart så lär vi känna det berömda spanska köket ...

Vi glömde nästan nämna förklaringen till namnet på vår skola, MELKART är det feniciska namnet för Herkules, grundaren av Cádiz.

Att studera spanska i Spanien blir mer populärt för varje dag. Behöver du fler skäl? Kom till Cádiz! Här på MELKART väntar vi på dig!