Melkart - Šola Prijateljev!

Melkart je jezikovna šola za španšcino v Cádizu, najjužnejši prestolnici Andaluzije. Ce bi se rad/a naucil/a španšcine v okolju obdanem z morjem, pridi v našo šolo – v tipicno andaluzijsko hišo, kjer te pricakuje skupina strokovnjakov in profesorjev, ki združujejo svojo usposobljenost z izkušnjami v poucevanju španskega jezika in s prijaznostjo ter prisrcnostjo, ki je potrebna pri ucenju tujega jezika.

K temu cilju težijo naše metode, s katerimi se trudimo nuditi slovnicno podporo tudi preko uvajanja v komunikacijo in preko izmenjav Tandem, ki so bistvenega pomena, saj ti omogocajo, da se že prvi dan lahko vkljuciš v življenje mesta in v špansko kulturo.

Tolikšno posvecanje našemu delu botruje dejstvu, da se mnogi ucenci leto za letom vracajo v našo šolo in s seboj pripeljejo še prijatelje, tako da se je jezikovna šola MELKART spremenila v to, o cemer smo vedno sanjali: v šolo prijateljev!

Pa še to! MELKART je fenicansko ime za Herkula, ustanovitelja Cádiza.

Le pridi! Pogumno! Pricakujemo te v jezikovni šoli MELKART, kjer ti nudimo:

Nase Mesto

Cádiz - plaže, sonce, zgodovino …

Atmosfero

ki temelji na prijaznosti, posvecenosti in veselju do jezika – španšcine;

Metodo

komunikativno in ucinkovito metodo, ki temelji na motivaciji;

Poucevanje

ki je odlikovano zaradi izkušenj in usposobljenosti kadra;

Razlicne tecaje

standardni, intenzivni, superintenzivni, dolgorocni, izpopolnjevalni, civilizacija (kultura, zgodovina), književnost, poslovna španšcina, DELE, zasebni … (Ob koncu tecaja prejmeš certifikat tvoje stopnje. V ceni tecaja je vkljuceno vse gradivo, ki ga potrebuješ.)

Majhne skupine

po najvec 5-7 tecajnikov v razredu;

Razlicne stopnje

zacetna, osnovna, srednja, višja srednja, višja in najvišja; (Razvrstitev v stopnje se, razen za zacetnike, izvede glede na predhoden test tvojega znanja jezika.)

Izmenjave Tandem

ki so namenjene uporabi španšcine tudi izven šole in hitri vkljucitvi v okolje;

Stanovanja 

ki so popolnoma opremljena (kuhinja, kopalnica, televizor, posteljnina), s seboj moraš prinesti le brisace za osebno uporabo;

Programe za aktivnosti v prostem casu

kjer se spoznavamo, potujemo, igramo, prirejamo grill zabave na plaži, spoznavamo zgodovino, politiko, kulturo, pripravljamo paelle, španske tortilje, rakce … mmm! Kako dobro!

»Ce si kdaj bil/a v Cádizu, se boš zagotovo še vrnil/a!«