Melkart - En Skole for Venner!

MELKART er en spansk språkskole i Càdiz. Cádiz er hovudstaden i Andalusia som ligger lengst sør i landet. Om du ønsker å lære spansk omgitt av havet, kom til vår skole som ligger i et karakteristisk andalusisk hus. Her venter deg en gruppe profesjonelle og lærere, som sammen har gode kvalifikasjoner og erfaring for å undervise i spansk, men og den vennelighet, åpenhet og sympati man trenger for å lære et språk.

Fordi på Spanish school MELKART kan vi tilby deg:

Vår By

Cádiz - Lange sandstrender, sol, historie …

Vårt miljø

Basert på arbeid mot og ønske om tilegnelse av et språk; spansk.

Vår metode

Basert på motivasjon, kommunikasjon og effektivitet.

Vår undervisning

Med grunnlag i erfaring og høye kvalifikasjoner hos lærerstaben.

Våre kurs

Standard, intensivt, superintensivt, langtidskurs, perfeksjonering, kultur, historie, litteratur, spansk til bruk i forretningslivet, D.E.L.E., privattimer. (Ved kursslutt vil du få tildelt et sertifikat for ditt nivå. Kursprisen inkluderer alt av materiale du trenger).

Våre grupper

Små, maksimalt 5 - 7 elever.

Våre niva

Nybegynner, elementært nivå, mellomnivå, høyere mellomnivå, avansert og det høyeste nivået. (Alle, utenom nybegynnere, kan ta en test for å finne ut hvilket nivå de er på).

Vår utveksling: Tandem

har vi opprettet for at du skal få erfaring utenfor skolen og raskt bli integrert i byens miljø.

Vår innkvatering

Komplett utstyrt (kjøkken, bad, TV, laken…) Det eneste du trenger å ta med deg er håndklede til eget bruk!

Våre aktivitetsprogrammer

Her blir alle kjent med hverandre, vi drar på utflukter og reiser, vi spiller, vi griller på stranda eller skolens takterrase, vi blir kjent med historien, politikken og kulturen. Vi lager paella, spansk tortilla, reker… Mmmmm! Så smakfullt!

Vi har ved vår jobbing tilslutt oppnådd at studenter kommer tilbake år etter år, og tar med seg andre studenter. Slik har MELKART blitt det vi alltid har drømt om: En skole for venner!

Med dette målet skaper vi våre metoder, de omhandler formidling av grunnleggende grammatikk kombinert med tilegnelse av å kunne kommunisere. Utvekslingen Tandem sørger for at du fra første dag blir integrert i byens liv og den spanske kulturen.

Å! MELKART er et fønikisk navn for Herkules, grunnleggeren av Càdiz.

Kom igjen, skynd deg, vi venter på deg på MELKART!

”Hvis du har vært i Càdiz en gang , vender du tilbake…!”