Melkart - Een School van Vrienden

Melkart, een Spaanse talenschool, bestaat 10 jaar en vanaf het moment dat je met ons mee doet, laat de vriendelijke atmosfeer je meteen lid van onze gemeenschap worden. Melkart bevindt zich in een traditionele Spaanse omgeving. De school zelf bevindt zich in een typisch Andalusisch gebouw uit 1853 in het oude stadsdeel van Cadíz, een 3000 jaar oude stad omringd door de Atlantische oceaan.

Hier op MELKART talenschool bieden wij jou:

Onze stad

Cádiz is niet alleen de OUDSTE stad van Europa, het biedt bovendien een verscheidenheid aan mooie stranden met fijn wit zand en een hoop zon. Tijdens de hete Andalusische zomer, zul je blij zijn met het iets mildere klimaat dankzij de ligging van de stad aan zee.

Onze atmosfeer

toegewijd, enthousiast en gepassioneerd voor één taal: het Spaans.

Onze methode

ons belangrijkste doel is onze studenten te motiveren wat we bereiken door onze uitstekende lesmethode gebaseerd op communicatie.

Onze Spaanse lessen

al onze leraren zijn goed opgeleid en ervaren.

Onze Spaanse cursussen

standaard, Intensief, Zeer intensief en cursussen van Lange Duur, Vaardigheden, Spanje studies, Spaanse cultuur en maatschappij, Latijns Amerikaanse literatuur studies, business Spaans, Voorbereiding voor D.E.L.E. examens, privé lessen. (Aan het einde van de cursus ontvang je een officieel certificaat met de lengte en het niveau van de cursus. Het lesmateriaal is inbegrepen in de cursusprijs.)

Onze klassen

maximaal 5-7 studenten per klas.

Onze Tandems (Taal uitwisseling)

deze geregelde ontmoetingen tussen studenten en Spaanstaligen helpen je om te gebruiken wat je in de klas geleerd hebt en is een van de beste manieren om je Spaans te verbeteren en in het Spaanse leven te integreren.

Onze accommodatie

compleet gemeubileerde appartementen met keuken, badkamer, tv, wasmachine, …(je hoeft alleen je eigen handdoeken en beddengoed mee te nemen).

Buitenschoolse activiteiten

beste manier om Spaans te leren is door de Spaanse manier van leven en cultuur te leren begrijpen. Daarom organiseren we activiteiten, zoals reisjes in de omgeving, barbecuen op het strand en op ons dakterras, flamenco dansen, salsa lessen, concerten, lessen over de Spaanse geschiedenis, politiek en cultuur , en, natuurlijk, de Spaanse keuken leren kennen ...

Talenschool MELKART Is gevestigd in het historische stadsdeel van Cadíz, de meest zuidelijk gelegen hoofdstad van Andalusië. Als je Spaans wilt leren in een stad omringd door de Atlantische oceaan, móet je beslissing wel op Melkart vallen. In een typisch Andalusische atmosfeer zul je begroet worden door ons team van gekwalificeerde en ervaren leraren die allemaal één passie delen: hun liefde voor Spanje.

Geboren uit enthousiasme om Spaans te onderwijzen aan mensen uit verschillende landen voorzien we lessen in een familiaire en vriendelijke atmosfeer, wat we erg belangrijk achten voor efficiënt studeren.

Onze lesmethode is gebaseerd op een combinatie van grammaticale steun en constante oefening voor de studenten, niet alleen tijdens de lessen maar ook tijdens de uitwisselingsuren (Tandem) georganiseerd door de school. Deze interactie tussen theorie en ervaring in de praktijk helpt onze studenten zich aan de Spaanse manier van leven aan te passen en de culturele verschillen te begrijpen Het enthousiasme waarmee we ons werk doen lijkt ook een aanstekelijk effect te hebben op onze studenten. Velen van hun verlengen hun verblijf, komen voor een tweede of zelfs derde keer terug en raden onze school aan vrienden aan. Dit laatste puntje is erg belangrijk voor ons omdat dit altijd onze droom is geweest die nu waar wordt: Spaans leren aan MELKART, is Spaans leren met vrienden!

O, nu vergaten we bijna te vertellen waar de naam Melkart vandaan komt. MELKART is de Phoenicische naam van Hercules, de stichter van Cadíz.

Spaan studeren wordt met de dag populairder. Heb je nog meer redenen nodig?

Kom naar Cadíz! We wachten hier bij MELKART op jou! Dankjewel!